* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις ** Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη του αγώνα, διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια. Αν και “παίζει μόνη της” εδώ και καιρό στο συγκεκριμένο τομέα, δε σταματά ούτε στιγμή να προσπαθεί να βελτιώσει το προϊόν της. Θα μπορέσετε να γίνετε μέλος του Stoiximan.gr εν ριπή οφθαλμού. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε το email επιβεβαίωσης το οποίο θα φτάσει κανονικά χωρίς προβλήματα σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες στις οποίες παρατηρήσαμε ότι μπορεί να καταλήξει στο φάκελο spam. Αν σε ένα παρολί που περιλαμβάνει 5 ως 10 γεγονότα χάσετε ένα μόνο γεγονός, τότε θα σας επιστρέφει το ποσό του στοιχήματος σας. Η καθόλα νόμιμη Ελληνική διαδικτυακή πύλη για το στοίχημα  έκανε την εμφάνισή της λίγους μήνες μετά την ψήφιση του νόμου για τα τυχερά παιχνίδια, το 2012. Πρόκειται για τη μόνη ιστοσελίδα που προσφέρει τόσους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας.

Ασφαλές online στοίχημα με γρήγορες αναλήψεις και Cash Out*. Τα νέα θα αποσταλούν σε προσωπικό επίπεδο, συνήθως κάθε εβδομάδα, και μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους. Ειδικότερα την τελευταία τετραετία, δηλαδή μετά την επιβολή των Capital Controls ως σήμερα, το Stoiximan.gr είναι ο παντοδύναμος παίκτης σε στοίχημα και καζίνο.

Το Stoiximan.gr ακολουθεί την τακτική αρκετών άλλων ιστοσελίδων που έχουν πλέον αλλάξει τη διαδικασία, με καθαρή τάση προς το λεγόμενο one step registration.

Ένας όμιλος που λειτουργεί στα πλαίσια ενός νομιμοποιημένου οικονομικού περιβάλλοντος, όπως αυτό της Ελληνικής αγοράς παιγνίων, οφείλει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών λειτουργίας αλλά και των πιστοποιητικών που εξασφαλίζουν αδιάβλητο και ασφαλές παιχνίδι. Επισκόπηση στοιχηματικών και οδηγός για το νόμιμο στοίχημα. Το Seri έρχεται με μια ξεχωριστή εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσετε ανεξάρτητα από την εφαρμογή του Stoiximan.gr, να κάνετε εγγραφή και να συμμετέχετε σε κάθε γύρο πονταρισμάτων και προβλέψεων. Να σημειώσουμε όμως ότι για το έγγραφο που θα δώσετε στην εγγραφή δε χρειάζεται απαραίτητα να το “ανεβάσετε”.

Στη λίστα με τη βαθμολογία στις διάφορες κατηγορίες, βάλαμε άριστα 10 στo Stoiximan.gr για την παρουσία του μέσω κινητών συσκευών. Στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στην Ελληνική αγορά, η ιστοσελίδα παρέμεινε προσηλωμένη σε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία: να προσφέρει τις περισσότερες επιλογές για τον Έλληνα παίκτη, ειδικότερα στα μεγάλα γεγονότα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

– Σάββατο-Κυριακή 26-27 Σεπτεμβρίου.

Η υπηρεσία Live Streaming* του Stoiximan.gr προσφέρεται σε εξαιρετική ποιότητα ήχου και εικόνας και μόνο μας παράπονο είναι πως δεν προσφέρεται σε ξεχωριστό παράθυρο όπως σε κάποιες ιστοσελίδες του εξωτερικού. Η πορεία των πραγμάτων όμως εξέπληξε τους πάντες. Α.Ε.Λ – Παναθηναϊκός: Παίζουν στην Sportingbet! Κορυφαίες αποδόσεις στο Live Στοίχημα με Live Streaming* και Live Scores! Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, ΠΑΟΚ-Μπενφίκα με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan. Το αποτέλεσμα είναι, λιγότερο από μία δεκαετία μετά την αρχική νομοθέτηση των διαδικτυακών παιχνιδιών στην Ελλάδα, το Stoiximan.gr να θεωρείται ο αδιαμφισβήτητος “Βασιλιάς” του χώρου των παιχνιδιών τύχης στο διαδίκτυο στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία ιδέα που έχουμε συναντήσει και αλλού. Χιλιάδες γεγονότα ανά πάσα στιγμή είναι όμορφα κατανεμημένα στη χαρακτηριστική μπλε και άσπρη σελίδα της, χωρίς όμως να αναφέρεται ο αριθμός των στοιχημάτων που προσφέρονται σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είναι μόνο ότι κατάφερε να διαβάσει άριστα τον ανταγωνισμό και να προσφέρει ότι μπορεί να βρει κανείς σε άλλες ιστοσελίδες. Παρ’όλες τις αντιξοότητες θα λέγαμε πως το Stoiximan.gr ξεχώρισε εκείνο το δύσκολο διάστημα, προσαρμόστηκε αστραπιαία και ξεκίνησε τη μαγική του επέκταση, που το βρίσκει πλέον στην κορυφή της αγοράς.